was successfully added to your cart.
ÓráinkÓratípúsok

Dinamikus jóga – 3D Yoga

By 2018-10-22 No Comments

Jóga a nyugati ember számára – Gerinctréner vezetésével

A 3D Yoga – Dinamikus jóga rendkívül tudatosan összeállított, áramlás szerűen végzett gyakorlatokból áll, melyek komoly terhelést jelentenek az izmoknak, maximális gerinc- és ízületvédelem mellett. Bár az óravezetés csendes, a mozgás üteme lassú, igazi kihívás végig csinálni. Teljes körű testedzés, kiemelten a gerinc számára. Erős, feszes, szálkás izmokat, egészséges, stabil, rugalmas gerincet építhetsz fel magadnak.

Nincsenek extrém hajlékonyságot, ügyességet igénylő feladatok, csak olyan ászanákat (gyakorlatokat) használunk, amit egy 8-10 órát irodában ülő ember is képes végrehajtani. A 3D Yoga gyakorlatai tökéletesen alkalmasak a gerinc karbantartására, tornájára, a rossz tartásból, ülőmunkából adódó hát- és derékproblémák megszüntetésére.

Ha az aerobik típusú órákon nem érzed igazán jól magad, de fizikailag alaposan megdolgoztató mozgásra vágysz, akkor próbáld ki a 3D Yoga – dinamikus jógát!

Ez az óra igazi kihívást jelent fizikai értelemben, mentálisan viszont tökéletesen ellazít, relaxál. Szinte újjászületve távozik a vendég.

Nagy Katalin

Author Nagy Katalin

More posts by Nagy Katalin

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás