Nagy Katalin

7 éve végeztem gerincjóga és sport oktatóként, azóta folyamatosan továbbképzem magam Bene Máté gerincakadémián és Almássy Csilla képzésein. 200 órás gerincterápiás tanfolyam, majd az NMPT instruktor képzéssel olyan tudás kaptam amellyel megmenthettem a gerincem a fájdalmaktól és egy (2-több?) később esélyessé váló műtéttől. Több egészségügyileg nehéz időszakon átsegített, nekem már bizonyított a tudatos mozgás és a gerincterápiás, korrekciós jóga hatékonysága. Amelyet szívesen megmutatom Neked is ha úgy döntesz ellátogatsz hozzám!

Jelentkezem egyéni foglalkozásra

Elsődlegesen akkor tartom eredményesnek egyénileg jönni ha Téged érdekel, nem valaki másnak szeretnél jót. Többnyire nem szokott jóra vezetni ha más akarja, így kérlek az keressen aki szeretne érkezni.

2 óra a javasolt idő ráfordítás ha első alkalommal érkeznél. Továbbiakban lerövidülhet másfél 1 órára, de ha csak fél órád van az is megoldható természetesen.

  • Gerinctréning: Súlyzós gyakorlatok is előkerülhetnek, változatos gerinc stabilizáló gyakorlatok, fokozatosan végigvezetve Téged a különböző nehézségi szinteken.
  • Gerinckorrekció: Jóga ászanák gyakorlásával megszüntetjük a gerincfájdalmakat.
  • Gerincterápia jógával: Jóga ászanáival, torna gyakorlatokkal megelőzzük a gerinc további állapot romlását, visszaállítjuk az izmok megbomlott egyensúlyát, így csökkenthető a fájdalom. Szükség esetén tovább irányítalak a számodra megfelelő gyógytornászhoz, orvoshoz.
  • Gerinckorrekció és masszázs: Egyesülnek az aktív és a passzív módszerek jótékony hatásai.

Bár áraknák időkorlátokat adtam meg, azonban egyéni, személyre szabott formánál lehetetlen előre megmondani kinek mennyi időre van szüksége. Ha esetleg véletlen tovább tartana a foglalkozás, mint tervezted nem kell az idő túllépést megfizetned. Azonban ha még további időre lenne szükséged azt megteheted egy másik alkalommal. Jelezd kérlek a foglalkozás előtt ha időre kellene folytatnod a napod további részét.

derékfájás, nyakfájás, nmpt Győr, NMPT Pápa, gerinctorna, nmpt torna, nmpt gerinctréning, nmpt gyakorlatok, porckorongsérv, gerincjóga,

Egyéni órák árai
60 perc/min. 90 perc/min. 3 óra/hours
Gerinctréning 5 000 Ft
Gerinckorrekció 7 000 Ft 12 000 Ft 17 000 Ft
Mini tanfolyam
Gerinckorrekció

+ életmód tanácsadás

12 000 Ft 17 000 Ft 22 500 Ft
Mini tanfolyam
Gerincterápia jógával  7 000 Ft 12 000 Ft 17 000 Ft
Gerinckorrekció és masszázs 15000 Ft