Jelentkezem gerinckorrekcióra egyénileg!

Online időpont foglalással 1000 Ft kedvezménnyel vehetsz részt a foglalkozáson!

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
09:00 - 10:00
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
10:00 - 10:30
Pápa, 8500 Pápa, Csapó u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
18:00 - 19:00
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
19:00 - 19:30
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely

Péntek

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
09:00 - 10:00
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
10:00 - 10:30
Pápa, 8500 Pápa, Csapó u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
18:00 - 19:00
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
19:00 - 19:30
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely

Péntek

No naptári jógaórák available in gyor category!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
09:00 - 10:00
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
10:00 - 10:30
Pápa, 8500 Pápa, Csapó u. 2.
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
18:00 - 19:00
1/1 Szabad hely
Gerinckorrekció egyénileg
Nagy Katalin
19:00 - 19:30
Pápa, Közép u. 2.
1/1 Szabad hely

Péntek

No naptári jógaórák available!
[/vc_column_text]

Szeretettel várlak óráimon: Kata

Magánórák / Private
30 perc/min. 60 perc/min. 90 perc/min. 2-4 óra Teljes körű életmód tanácsadás
Gerinckorrekció 5 000 Ft 9 500 Ft 12.000 Ft 25.000 Ft
Gerinctréning 5 000 Ft 9 500 Ft 12.000 Ft 25.000 Ft
Hatha jóga  5000 Ft 7.500 Ft 25.000 Ft

– Nincs időd a derékfájásra?
– Futószalag kezelés helyett szeretnéd, hogy végre odafigyeljenek rád?
– Szeretnél más lehetőséget adni magadnak az injekciók, kenőcsök, fájdalomcsillapítók, végül a műtét esélyének veszélye helyett?
– Szeretnéd megtanulni hogyan szüntetheted meg gyorsan a nyak-hátfájást?
Bemutatok Neked egy hatékony megoldást, Preventív-korrekciós gerinctorna egyénileg, személyre szabva

Előzd meg a gerinced és más ízületeid fájdalmát, műtétjét!

Mielőtt a fájdalom határozná meg az életed!

Bejelentkezem egyéni foglalkozásra!

Győrben és Pápán, már házhoz is!

Elérhetőség: info@eletfajoga.hu

Ezeket add meg kérlek:

Rövid vázlatpontokban, mint ahogy itt láthatod

 • Hogy szólíthatlak?
 • Telefonszámod, mikor kereshetlek
 • Győrben vagy Pápán élsz?
 • Mikor érsz rá?
 • Mi a panaszod? Mikor hol fáj?
 • Van kisugárzó fájdalmad, fülzúgás, szédülés, fejfájás? – Ha van keress ADT gyógytornászt. 🙂 porckorong.hu-n
 • Eü állapot, várandósság, betegségek, műtétek, szedett gyógyszerek?
 • Tel: 06 70 451 74 57 (csak sürgős esetben)  – Ha nem tudnám felvenni, visszahívlak, és szerettem volna bejelentkezni helyzetek megelőzésére. 

  Privát számot sajnos nem tudok fogadni.

  Weboldalon keresztül jelentkezem!

  Nagy Katalin

  7 éve végeztem gerincjóga és sport oktatóként, azóta folyamatosan továbbképzem magam Bene Máté (porckorongsérv specialista gyógytornász) gerincakadémián és Almássy Csilla, Kondor Judit (gyógytornászok) képzésein. 200 órás gerincterápiás tanfolyam, majd az NMPT instruktor képzéssel olyan tudás kaptam amellyel megmenthettem a gerincem a fájdalmaktól és egy (2-több?) később esélyessé váló műtéttől. Több egészségügyileg nehéz időszakon átsegített, nekem már bizonyított a tudatos mozgás és a gerincterápiás, korrekciós jóga hatékonysága. Amelyet szívesen megmutatom Neked is ha úgy döntesz ellátogatsz hozzám! NMPT módszerével bár nem foglalkozom, oktatási filozófiámként megtartottam, mivel 7 éve ezt az irányt érzem helyesnek, mielőtt a módszer létre jött volna.

  Csak Önmagaddal foglalkozz, nem lényeges más „mit tud megcsinálni”, nem cirkuszi akrobatákat képeznék, hanem egészséges jógázókat

  • Hajlékonyság javítása csak fizológiás tartományig fontos, nem kell „guminőnek” lenni! Ízületek hosszú távú élettartalmát is biztosítja ha egészséges határig nyújtunk.
  • Bár a dinamikus jóga, intenzívebb órák, mozgásformák kiválóan edzik a szív és érrendszert, azonban a jóga, még a dinamikus jóga sem céltalan ugra-bugra, ahol egész órán zsírégető tartományban mozgunk. Időnként előfordulhat mellékhatásként, de nem célja intenzívebb jóga óráknak sem, hogy kimerülj, pörögj ezer fokon, szakadjon rólad a víz. Ezt a hatást ne jóga órákon keresd.

  Főként akkor ajánlom a hatha, dinamikus jóga órákat ha fizikailag rendben vagy, nincsenek időközönként sem gerinc vagy ízület fájdalmaid.

  Ellenkező esetben más, preventív, korrektív szemléletű mozgásos órára van szükséged, ami lehet, hogy „uncsibb”, viszont jóval nagyobb eséllyel marad egészséges a mozgásszervrendszered. Ami segíthet abban, hogy hosszútávon élvezhesd más, kedveltebb, intenzívebb mozgásformákat.

  Együtt is végezhető a korrekciós szemléletű óra, más kihajtósabb órákkal, megkapod az alapot amire lehet építeni a nehezebb gyakorlatokat, hajtósabb mozgásokat, elkerülve a későbbi ízületi fájdalmakat. Nekem pl. a futásban is rengeteget segített, ne fájjon semmim közben, utána.

  • Izomláz előfordulhat, viszont nem célom minél fájdalmasabb izomlázat okozni. Régi, elterjedt tévhit „no pain, no gain”, ehelyett a tökéletes izomegyensúlyra törekszünk és harmonikus, okos, együttműködésükre a kemény, nyers, erő helyett.

   

  Szeretettel várlak óráimon!

  Kata

  Nagymértékben befolyásol egy oktatót/jógáztatót (főleg egy kezdőt, mint én), hogy kitől tanul, ezért igyekszem számomra hiteles oktatóktól (felkapottság mentes, egyszerű, őszinte) tanulni, (akiknél érezni, hogy szeretetből, türelemmel, szolgálattal oktatnak, nem csak a tanfolyam ára magas, valódi, használható, gyakorlati tudást adnak át).

  Törekszem minél jobban megismerni elméleteket, emberi és természeti folyamatok természetét, rendszerét, mindenféle túlzott ezotériától mentesen. Semmit sem fogadok el gondolkodás nélkül és nem is tagadom semminek a lehetőségét, fontosnak tartom egyfajta szűrő felállítását, ami az egyéniségből és önálló gondolkodásból fakad.

  Bár vallom, hogy legfőbb tanító a saját gyakorlás és az intuíció, mégis szükségesnek érzem felsorolni mi az az irány amit el tudok fogadni… Fenntartom azt az álláspontot, hogy valódi tudást a saját tapasztalás hoz, nem üzleten alapuló tanfolyamok által tanuljuk meg a Jóga igazi lényegét, bár nélkülözhetetlen a gyakorlati tudásmegszerzése tanfolyamokon is, hogy biztonsággal oktathasson valaki, haladó szintű anatómiai tudás a minimum elvárás egy oktatótól (ilyenből sajnos kevés van), mégsem hiszem, hogy a lelkiséget tanfolyamok által kell megszerezni ha alapból nem természetes… A valódi mély lelkiséget, szellemiséget hosszú távú kemény benső munkával, tapasztalással érhetjük el, nem attól függ ki tudja megfizetni… Sokszor kevésbé kicsinyesen, sokkal szeretetteljesebben  gondolkodnak “hétköznapi” emberek akik nem jógáznak, mint azok akik évek óta gyakorolják a hatha jóga valamely irányzatát.

  Jógás végzettségeim, továbbképzéseim:

  • Gerincjóga oktatóképzés: Mandala, Abdulwahab Nadiával  (szuper oktató ♥), 2014. 04.26.
  • Sportoktató OKJ: Mandala, 2014.05.23.
  • Jógaoktatás angolul: 1 napos tanfolyam, Asram
  • Astanga 1. sorozat: 4 órás workshop, Nadiával
  • A térd funkcionális anatómiája, térd stabilizáló gyakorlatok: egy napos továbbképzés, Almásy Csillával , vizsga nélkül 2014. dec. 6.
  • Gerincterápia jógával kezdő, haladó és mester képzés: 3 hétvége, Bene Máté vezetésével , vizsga nélkül, 2014. (Hallottam, hogy ennek is gerincsérve van, annak is, gondoltam utána nézek ha már gerincjógát végeztem, ha ilyen gyakori akkor biztosan illik tudni mi az akkor is ha nem foglalkozom sérvesekkel majd, így találtam rá, ezért hála az égnek, és hogy a kezdetektől fogva tudatosan preventív szemlélettel oktathatok. Tőle tanultam a legtöbbet eddig (nem véletlen éreztem, hogy addig nem szeretnék elkezdeni oktatni, amíg nem jártam nála), főleg (de nem csak) anatómiát, megerősített abban, hogy jó amiket gondolok, megérzek, minden tanfolyam után sokkal letisztultabban tartom az óráim, megmutatta mik a jó irányok, hogyan segíthetek hatékonyan és mi az amit kerülni kell (amikkel amúgy is volt egy kis ellenérzésem), mert árthat, emellett személyesen is sok hasznát vettem, tanfolyam után levezettem úgy az órát ahogy megbeszéltük és nagyon boldog lett tőle a derekam. (Sok kockulástól kezdődő sérves tüneteim jelentkeztek…, a tanfolyamoknak köszönhetően nem ijedtem meg, tudtam hogyan segíthetek magamon is, hatékonyabban, mint a hagyományos egészségügyi protokollal, passzív terápiákkal…), külön örülök neki, hogy lehet ezért nem kell megműteni 10-20 év múlva… :))
  • Fasciology –  kötőszövettan: 8 órás workshop, 2015. (A fasciológia a testet behálózó kötőszöveteknek, a fasciáknak a nemrég felfedezett tudománya, a kötőszövet tudománya jógás szemmel.)
  • Fókuszban a gerincbetegségek: tesztírás nélkül sajnos (nem tartottam nehéznek a tesztet, orvosoknak pontgyűjtő teszt eredetileg), Euro Medica és az EDUVITAL közös előadássorozata 2015.03.21.
  • Tudomány a pózok mögött: 4 órás workshop
  • Preventív gerinctréning, spinal dance Almásy Csilla vezetésével: 2015. 07.05. Vizsgával. Szuper képzés, eddigiek átismétlése, színvonalas anatómiai anyag, gyakorlati tudást adó tanfolyam. Élvezetes, dinamikus gerinctréningek tartása maximálisan figyelve a prevencióra, az ember funkcionális anatómiájára. 
  • A fasciák tudománya: (A kötőszövet tudománya jógás szemmel) anatómiai workshop –  tensegrity modell: kötőszövet és mozgásmintatan. 
  • Gyógyító női jógaterápia: Árvai Nóra képzése
  • A gerinc anatómiája, bonctermi workshop: FitCollege, 11.14. Érdekes tapasztalás, csak még nagyobb csodálattal, tisztelettel, szeretettel tekintek az emberi testre, mint  természet csodálatos egy részére…, ezután  még fontosabbnak tartom foglalkozni a lélekkel, szellemmel, embertársaink szeretetével, ami maradandó, mint ami egyszer úgyis földi maradvánnyá válik, visszakerül a természethez, a nagy egészhez… Fizikai testet sem szabad elhanyagolni, hogy a lélek méltó lakhelye legyen. Köszönöm nektek, kik felajánlottátok fizika testetek arra, hogy más tanulhasson, nem csak steril könyvekből, műanyagokból, hanem a Valódit láthassuk, a természet csodálatos részeként, nem csak elkülönült elidegenített tárgyként.
  • Core stabilizáció: Almásy Csilla, az izomfűző tréningezése, amely a derék stabilitását, (porckorongok) védelmét biztosítja, így rendkívül fontos szerepet kell neki adni a megelőző mozgásterápiában is. 2016. jan.
  • Full lumbális gerinc workshop, edzéssel a derékfájás ellen: Bene Mátéval, Gerincakadémia, 2 napos tanfolyam vizsga nélkül
  • Dinamikus jóga: Almásy Csilla 2016. 02.
  • Dr. Vígh Béla em. professzor, Jóga orvosi szemmel előadás: (orvostan hallgatóknak, de sikerült belógnom :D, örülök, hogy megismerhettem a professzor Úr nézeteit a jógáról) pár alkalom, SOTE
  • Haladó gerincterápiás képzés: ismétlés 2016.04.
  • Gerincakadémia, Nyaki gerinc + vállöv – vállízület workshop: 2 napos képzés 2017.
  • NMPT instruktor képzés, Vizsgával, inaktív státuszban 2017. ősz
  • Jóga és ízületek – tematikus workshop: 2 napos képzés, Gerincakadémia, Temporamandibuláris ízület – állkapocs, térd, csípő, váll – vállöv, könyök, csukló, ízületek gerincösszefüggései, mozgásminták és miofasciális erővonalak ízületi hatásai 2017.
  • Gerincterápia mesterképzés: 2 napos képzés Bene Mátéval, vizsga nélkül 2018.
  • Állapotfelmérés workshop 1 napos, Bene Máté 2018.
  • Medencefenék és a gerinc, testtartás összefüggései 1 napos workshop, Bene Mátéval
  • Női jóga oktatóképzés 2019. Március.
  • Shiatsu masszázs 2019. Április
  • Svédmasszőr képzés 2019. Április.
  • Folytatás hamarosan következik…. és sosem áll meg…. 🙂
  ***

  Kedvenc könyveim:

  Szvámi Véda Bhárati

  A hatha jóga filozófiája
  Bevezetés a himalájai jóga tradícióba

  Szvámi Ráma

  A jóga útjai

  Dan Millmann

  Erre születtél

  Szentágothai János

  Funkcionális anatómia

  Choa Kok Sui

  Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására

  Dr. Berend Róbert

  Önfejlesztő meditációk

  Dr. Weninger Antal

  Az idő partján

  ***
  Nem szeretem magam oktatónak hívni, függetlenül attól, hogy ez a végzettségem elnevezése, jógáztató találóbb lenne, (de mivel a jógaoktatás nincs végzettséghez kötve, (Purnam központ weboldalán megtalálod), (sajnos  szinte bárki oktathat jógát, értékelhető anatómiai tudás nélkül) valamit kell írni, hogy a nyugati világban is elismert  értelmet nyerjen a jelentése és ne ártson másnak… 🙂).Szerintem azok az Oktatók akik képzik az “oktatókat”, tanítványai Nekik vannak, (mint én), nekem jógázóim vannak. 🙂 Okleveleket nem szeretném kitenni a blogra, szép emlékként tekintek rájuk elsősorban.Köszönet minden oktatómnak akik segítenek, hogy minél jobb órákat tarthatok, akiknek köszönhetően oktathatok, tanulhatok, az ösztönösen bölcseknek, akik nem feltétlen jógával foglalkoznak…, és a jógázóimnak. Namaste.
  ***

  Óráimról mondták

  Röviden összefoglalva ezek a tapasztalataim az NMPT-vel:
  Izomláz olyan helyeken, ahol azt hittem, nincs is izom. Látszólag könnyű helyzetek, de ha jól akarja vki csinálni, akkor nehéz, vagy lehetetlen?
  Stabil állás könnyedén az óra után, szinte lebegve sétálok.
  Megszűnik a feszülés a nyakban és a derekamban már az óra közepén, és utána csak még jobb lesz. Eszembe jutott még vmi, de azt nem tudom, hogy a gerincjógának köszönhető-e vagy az nmpt-nek: a szárnyaim közötti gyakori fájdalom teljesen elmúlt, pedig korábban csak kiroppantással értem el időszakos javulást.

  NMPT és gerincjóga

  Bene Máté és a porckorong.hu ajánlásával.

  Bene Máté

  “Először is, köszönöm a mai 2 órát. Amikor már az utcán ránéztem az órámra, akkor tudatosult csak bennem, hogy 2 órát “dolgoztunk”, úgy elröpült az idő. Régóta készültem Hozzád, (fél évet kihagytam) de mivel hosszan betegeskedtem, legyengültem, izmaim bemerevedtek, és aggódtam, hogy nem fogom bírni. De nem volt semmi probléma, hiszen szép lassan, fokozatosan haladtunk. Végig azt éreztem, hogy rám hangolódtál, az állapotomhoz igazítottad a gyakorlatokat, illetve felmérve, melyek a problémás területek, rugalmasan alakítottad a foglakozást. Szerintem sokat haladtunk már így egy alkalom alatt is. Legalábbis hazafelé gyalogolva vagy 2 kilóval könnyebbnek éreztem magam. Igyekszem majd itthon is csinálni a gyakorlatokat, de hát itthon azért nem ugyanolyan. Már csak azért sem, mert nem vagy itt, hogy effektíve rásegíts a mozdulatokra, tartásokra, nyújtásra. Semmi megerőltetőt nem csináltunk, most mégis érzem minden porcikámat. Szóval hatékony volt, az tuti.”

  NMPT egyénileg

  “Nagyon jól vagyok, köszönöm szépen! Elmúlt a derékfájdalmam, már nem feszül úgy a vállam, se a lábam. Azóta is gyakorlom a feladatokat itthon. Nagy segítség, hogy megkaptam tőled kinyomtatva, képpel és leírással együtt a gyakorlatokat.
  Ez az 5 alkalom után már érzem, hogy egyenesebb háttal járok, nem fáradok el olyan gyorsan ha egy helybe kell állnom. Sok ülés mellett szükség volt az nmpt gyakorlatokra.
  Az óráid után meg mindig azt éreztem hogy min. 5 cm-vel vagyok magasabb. 😀 “

  NMPT 5 alkalom egyénileg

  Katit három éve ismerem, amióta részt a foglalkozásain. Amikor megismertem, nem egészen egy év telt el csípőprotézis műtétem óta. Közölte velem, tanulmányai során azt
  tudatosították benne, ilyen beteggel szóba se álljon
  Nem küldött el. Csendben figyelte, tudom-e, mit nem szabad csinálnom.
  Ahogy telt az idő egyre jobban megbíztunk egymásban. Utánajárt
  problémámnak, ma már ő szól, milyen gyakorlatot nem lehet elvégeznem, s
  helyette mutat másikat.
  Mivel betegségem kialakulása hosszú folyamat volt, gerincem nagyon
  megérezte a hosszú ideig tartó bicegést. Ezért számomra nagyon fontos a
  gerincjóga.
  Kati mindig jól felépített gyakorlatsorral érkezik, fokozatosan terhel
  bennünket, megdolgoztat bennünket, s mindezt megnyugtató, ám mégis
  határozott hangon egy kellemesen kialakított helyiségben.
  Átmozgatják a gyakorlatsorok a hát- és hasizmainkat, nagy hangsúlyt
  helyez az egyensúly és a helyes testtartás javítására, fokozására
  Nagy gonddal korrigálja a helytelen testtartást, pózt.
  A foglalkozások végére beépített relaxáció pedig megtanít bennünket
  ellazulni, s ez nemcsak testünket pihenteti meg, hanem szellemünket,
  lelkünket is.
  Azt tapasztalom, hogy a kis csapat, aki foglalkozásaira jár, szívesen és
  örömmel teszi ezt.

  Gerincjóga

  Hallgass bele egy relaxációba!

  Tapasztalat korrekciós gerinctorna óráról

  Bökj a képre és hallgasd meg mit várhatsz az óráimtól!

  Egyéni órák árai
  60 perc/min. 90 perc/min. 3 óra/hours
  Gerinctréning 5 000 Ft
  Gerinckorrekció 7 000 Ft 12 000 Ft 17 000 Ft
  Mini tanfolyam

  Gerinckorrekció

  + életmód tanácsadás

  12 000 Ft 17 000 Ft 22 500 Ft
  Mini tanfolyam
  Gerincterápia jógával  7 000 Ft 12 000 Ft 17 000 Ft
  Gerinckorrekció és masszázs 15000 Ft