Kismama jóga Pápán - Kerekes Veronikával

Kismamajóga a várandósság 13. hetétől a szülésig

Oktató: Kerekes Veronika

Bejelentkezés: +36 20 469 6864, kerekesveronika84@gmail.com
Időpont: szerdánként 14:00-15:30 óra között
Hegyszín: Pápa, Közép u. 4.

A kismama jógát – amely testi–lelki–szellemi felkészülés a szülésre – két angol orvos fejlesztette ki, a hagyományos jóga elemek finomításával és természeti népektől vett mozdulatokkal. A tudatos lazítás sokat segíthet a vajúdás ideje alatt is, illetve a relaxáció során az esetleges félelmek is oldhatóak.

A kismama jóga egy finom mozgás, ezért azok is bátran elkezdhetik, akik várandósságuk előtt nem jógáztak, vagy egyáltalán nem mozogtak. A kismama jógát a betöltött 13. hét után lehet elkezdeni.

A másfél órás foglalkozás során a átmozgatjuk az egész testet (különös tekintettel az erősen igénybevett háti szakaszra). Célzottan lazítjuk a medencét, növeljük a csípőízület mozgékonyságát, megerősítjük a baba kihordásához és születéséhez szükséges izmokat. Mozgással kombinált légzőgyakorlatokkal felszabadítjuk a mellkast, megkönnyítjük a légzést. Mély relaxációs technikával segítjük ellazítani a testet és az elmét. A kismama jóga kiválóan alkalmas és teljesen biztonságos a jógában nem jártas kismamák részére is.

A foglalkozásokon nincs szükséged másra, csak kényelmes ruhára.